X
Comenzile nu sunt disponibile în acest moment. Ne vom întoarce curând
Produse

Tricou test

Cod: tricou-001

Comenzile nu sunt disponibile în acest moment. Ne vom întoarce curând

Opţiuni disponibile

100,00 Lei

Tricourile Movster sunt produse realizate pentru iubitorii de filme, seriale, muzică sau artă. Poți achiziționa orice design disponibil pe site în funcție de preferințele tale.

Cele două variante de print pentru tricouri sunt Cerneală și Plastic. Ambele tipuri sunt printate folosind cele mai bune aparate din domeniu, asigurând calitatea în timp. Tricourile care au design Brodat reprezintă cea mai bună variantă dacă vrei un design simplu și de calitate fără print.

*Recomandăm spălarea tricourilor pe dos, la rotații mici sau medii, la o temperatură cât mai mică. De asemenea, se recomandă uscarea naturală a acestora pentru a evita excesul de frecare a printului.

*Tricourile nu sunt fit sau oversized, reprezintă mărimi normale.

*Este posibil ca modelul de tricou din fotografie să fie de bărbat sau de femeie. Totuși, vom respecta alegerea ta când vei alege opțiunea pentru modelul tricoului și vei primi întocmai ce dorești.

La Movster, ne străduim să îți oferim o experiență eficientă de cumpărare online. Avem un sistem de comandă simplu și intuitiv, iar produsele tale vor fi livrate în condiții de siguranță. Suntem dedicați să îți oferim satisfacție deplină și suntem aici pentru a te ajuta în fiecare pas al procesului de achiziție.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie

Ai libertatea de a alege dintr-o varietate de designuri disponibile pe site-ul nostru. Indiferent dacă ești fan al cinematografiei, muzicii, jocurilor video sau trendurilor populare, vei găsi cu siguranță un design care să-ți trezească interesul. Îmbracă-ți pasiunile și personalitatea într-un tricou unic, creat de tine!

Tricourile Movster