X
Produse

Rama de plastic Dosis

Cod: rama-dosis

Opţiuni disponibile

Vrei o mărime personalizată pentru rama ta? Contactează-ne și îți putem oferi orice mărime, în funcție de preferințele tale.

Contact

53,00 Lei

Pentru producția acestor rame, colaborăm cu o companie din România. Atât posterele și ramele Movster sunt produse ale afacerilor românești.

Dacă preferi un aspect modern și minimalist, ramele de aluminiu sunt alegerea perfectă. Acestea conferă un aspect elegant și contemporan, punând în valoare posterul cu o prezență subtilă. Fie că optezi pentru un finisaj lucios sau mat, ramele de aluminiu vor adăuga o notă de sofisticare și stil în orice spațiu.

Iar pentru cei care caută soluții versatile și accesibile, avem și rame de poster din plastic. Acestea oferă durabilitate și ușurință în utilizare, fiind ideale pentru oricine dorește să protejeze și să expună afișele preferate într-un mod practic și atrăgător.

La Movster, ne pasă de fiecare detaliu și vrem să te asigurăm că vei găsi rama perfectă pentru a-ți încadra posterul. Indiferent de materialul sau stilul preferat, suntem aici pentru a te ajuta să adaugi un plus de eleganță și profesionism afișelor tale preferate.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie

Accentuează frumusețea și eleganța posterelor tale preferate cu ramele de poster Movster! Suntem mândri să îți oferim o gamă variată de rame, pentru a-ți permite să expui și să protejezi cu stil afișele tale. Indiferent dacă ești un colecționar pasionat sau vrei să adaugi un plus de rafinament decorului tău, avem rame potrivite pentru toate preferințele.

Ramele Movster