Warning: htmlspecialchars(): charset `UTF-8;' not supported, assuming utf-8 in /home/movsterr/public_html/catalog/controller/extension/module/live_search.php on line 121 Poster 12 Angry Men (1954) - Cover Design 2 - RPS184
X
Comenzile nu sunt disponibile în acest moment. Ne vom întoarce curând
Produse

Poster 12 Angry Men (1954) - Cover Design 2

Cod: RPS184

Comenzile nu sunt disponibile în acest moment. Ne vom întoarce curând

{% for key,option in options %}
{% for k, option_value in option.product_option_value %} {% endfor %}
{{ option.name }} Pret (fara TVA) Total
{{ option_value.name }} {{ option_value.price }}
-
+
{{ option_value.price }} Adauga in cos
{% endfor %}

Opţiuni disponibile

Ghid marime poster
* Alegeti dimensiunea potrivita
Alegeti dimesiunea potrivita

35,00 Lei

„Twelve Angry Men” este un teleplay din 1954 realizat de Reginald Rose pentru seria de televiziune americană antologie Studio One. Inițial pusă în scenă ca producție live CBS pe 20 septembrie 1954, drama a fost ulterior rescrisă pentru un lungmetraj, 12 Angry Men și scena în 1964 sub același titlu.

La Movster, ne pasă de fiecare detaliu al experienței tale. De aceea, investim în tehnologie de ultimă generație și utilizăm echipamente potrivite pentru a obține rezultate cât mai bune. Cu ajutorul imprimantelor de înaltă calitate și a calibrării precise a culorilor, posterele dumneavoastră vor fi reproducții fidele ale designului original, cu detalii clare și culori vibrante.

Înțelegem importanța calității și rezistenței pe termen lung a produselor fabricate din hârtie. Prin utilizarea hârtiei de 260gr/mp2, asigurăm o durabilitate pe măsură, iar posterul tău va rezista în timp și va păstra aspectul proaspăt și vibrant.

Ambalajul pe care îl folosim pentru postere este rezistent, oferind o protecție absolută pentru postere. Livrăm afișele în tuburi de carton groase, iar posterele sunt înfășurate într-un strat de hârtie de împachetat.

La Movster, ne străduim să îți oferim o experiență eficientă de cumpărare online. Avem un sistem de comandă simplu și intuitiv, iar produsele vor fi livrate în condiții de siguranță. Suntem dedicați să îți oferim satisfacție deplină și suntem aici pentru a te ajuta în fiecare pas al procesului de achiziție.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie

Ce face posterele noastre atât de speciale? Utilizăm o hârtie specială, concepută pentru a fi rezistentă și pentru a aduce strălucirea și farmecul unui poster autentic. Folosim exclusiv hârtie cu greutatea de 200-260 gr/mp2, asigurându-ne că oferim cea mai bună variantă de poster, durabilă și rezistentă în timp, fără să se decoloreze.

Posterele Movster