X
Produse

Livrare

Procesul Nostru de Ambalare: Protejăm Fiecare Produs cu Grijă 

La Movster.ro, suntem conștienți de importanța fiecărui produs pe care îl cumperi și de bucuria pe care o aduce în viața ta. De aceea, acordăm o atenție deosebită procesului nostru de ambalare, asigurându-ne că fiecare poster, ramă și tricou ajung în mâinile tale într-o stare perfectă. Noi nu trimitem produsele către tine și atât; le protejăm în drumul lor către tine. 

Ambalaj Special pentru Protejarea Valorilor Tale 

Pentru posterele și ramele achiziționate de la noi, folosim un ambalaj special care le protejează în mod optim pe tot parcursul transportului. Posterele tale preferate, indiferent dacă sunt de mărime A4 sau de mărime A0, sunt rulate și plasate în tuburi rezistente pentru a evita deteriorarea. Pe lângă faptul că sunt plasate în tuburi, sunt acoperite de un strat de hârtie pentru a împiedica frecarea cu interiorul tubului de carton. Astfel, acestea vor ajunge la tine fără niciun fel de îndoială într-o stare impecabilă, pregătite să îți decoreze peretele. 

Ramele, atât de delicate și valoroase pentru tine, sunt ambalate cu atenție. Fiecare ramă este învelită într-un strat protector special pentru a preveni zgârieturile și impactul. Folosim materiale de umplutură moi și rezistente la șocuri, astfel încât rama să fie complet sigură în timpul transportului. Ne asigurăm că colțurile fragile și marginile fine sunt bine protejate, astfel încât să primești exact ceea ce ai comandat: un obiect de calitate bine conservat, pregătit să îți aducă bucurie și satisfacție pe propriul perete al casei tale. 

Chiar și pentru tricourile noastre, ambalajul primește aceeași grijă atentă. Fiecare tricou este pliat cu atenție și pus într-un pachet special, menit să împiedice deformarea sau ridurile nedorite. Materialul tricoului este protejat de murdărie și umezeală, asigurându-se că îl primești într-o stare proaspătă și perfectă pentru purtare. 

În plus față de asigurarea protecției produselor tale, suntem și preocupați de mediul înconjurător. De aceea, folosim ambalaje ecologice și reciclabile ori de câte ori este posibil, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. 

La Movster, nu ne oprim doar la a-ți oferi produse de calitate superioară; ne angajăm să le ambalăm cu aceeași grijă și atenție, astfel încât experiența ta de cumpărături să fie una fără griji și plină de satisfacții. Cu fiecare comandă pe care o plasezi, poți fi sigur că vei primi produsele dorite într-o stare perfectă. Mulțumim că ai ales Movster - locul unde fiecare detaliu contează. 

Transportul coletelor

Colaborăm cu firma de transport FanCourier și încercăm să îți livrăm produsele cât mai eficient. Deoarece produsele noastre necesită timp pentru a fi produse, iar mai apoi livrate, îți cerem să nu uiți de acest aspect. Te rugăm să iei în considerare un timp de așteptare de o săptămână pentru livrarea oricărui produs de pe site la tine acasă, deoarece avem nevoie de timp pentru printarea posterelor, a tricourilor și producerea la comandă a ramelor din fabrică. Îți mulțumim pentru înțelegere.